Spring naar hoofd-inhoud Skip to page footer

Workshops

Aangemaakt door Kees Oosting |

Een ervaren en enthousiaste docent beeldende vorming en kunstgeschiedenis.

Ik heb ruim 20 jaar lesgegeven op een middelbare school en sinds een jaar ben ik cursusleider. Lesgeven zit me in het bloed en doe ik nog altijd met veel plezier. Vanaf vandaag is het mogelijk om mij in te huren voor workshops. Dat kan op het gebied van kunstgeschiedenis of beeldende kunst zijn. Vind je het leuk om met een groepje (bijvoorbeeld een bachelor party, personeelsuitje, een kinderfeestje of gewoon een vriendengroep) wat bij te leren, dan ben je bij mij aan het goede adres. En het maakt niet uit of je een beginner of gevorderde bent. Wat zijn de mogelijkheden?

  • Een workshop kunstgeschiedenis naar aanleiding van een thema, bijvoorbeeld de geschiedenis van moderne architectuur in Nederland, de betekenis van kunstwerken door de eeuwen heen of het leven en werk van Vincent van Gogh. Maar je kunt ook zelf een thema aangeven. Een workshop kunstgeschiedenis duurt twee uur en kost €20,-  per persoon.
  • Een workshop beeldend. In deze workshop krijg je een korte inleiding en daarna ga je zelf aan de slag. Ook hier kun je kiezen uit thema's, zoals schilderen als Van Gogh, portret tekenen of schilderen, persectief in het landschap of een kubistisch stilleven. Ook hier kun je ook zelf met een thema komen. Deze workshops duren twee en een half uur en de kosten zijn €30,- per persoon, inclusief materialen.

Mocht je interesse hebben stuur mij een mail via de contactpagina.

Terug naar overzicht