Spring naar hoofd-inhoud Skip to page footer

Een droom najagen

Aangemaakt door Kees Oosting |

Begin dit jaar heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben als ZZP-er gestart met mijn eigen bedrijfje.

Een droom van vele jaren was het om als zelfstandig kunstenaar een bestaan op te bouwen. Ik ben hard gaan werken en heb het afgelopen jaar veel schilderijen gemaakt en ben ook begonnen als cursusleider bij een culturele instelling in Ede. Door alle corona perikelen is veel stil komen te staan, maar dat betekent niet dat ik stil sta. Ik heb veel tijd gehad om na te denken wat ik nog wil allemaal. Natuurlijk zou ik als beeldend kunstenaar graag mijn schilderijen veel exposeren en verkopen en ik heb met hulp een folder gemaakt (zie afbeelding) om cursussen en workshops te gaan geven. Maar er is nog iets wat ik heel graag zou willen doen en dat is een eigen galerie beheren om daar exposities te organiseren. In Ede, toch een plaats van meer dan 100.000 inwoners, is er geen galerie met hedendaagse kunst. Wat zou het fantastisch zijn om kunst in de breedste zin van het woord op een goede locatie tentoon te stellen. Daarom deze blog. Ik wil graag onderzoeken of er professionele kunstenaars zijn die een plek zoeken om te exposeren tegen een redelijk tarief. Mijn idee is om je de mogelijkheid te geven om een maand je werk te exposeren samen met één of twee andere kunstenaars. Als er veel interesse is, ga ik op zoek naar een mooie locatie om dit te gaan verwezenlijken. Je kunt me via de contactpagina mailen of reageren hieronder en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Terug naar overzicht